Kılıçdaroğlu’nun aracına taşlı saldırı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğramasının ardından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu da Sakarya mitinginin ardından taşlı saldırıya uğradı. Bir kişinin seçim otobüsüne taş fırlatmasıyla otobüsün camı kırıldı. Saldırıyı gerçekleştirenin 15 yaşında bir çocuk olduğu öğrenilirken saldırgan için Kılıçdaroğlu serbest bırakılması yönünde talepte bulundu. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmadığı çocuk serbest bırakıldı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aracına Sakarya’da taşlı saldırı düzenlendi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre Kılıçdaroğlu, Sakarya’daki miting alanından ayrıldığı sırada, alan çıkışında bulunun bir kişi otobüse taş fırlattı. Otobüsün camı kırılırken saldırgan yakalandı. Kılıçdaroğlu’nun otobüsü daha sonra miting alanından ayrıldı.

KILIÇDAROĞLU SERBEST BIRAKILSIN TALEBİNDE BULUNDU

Kılıçdaroğlu'nun seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştiren ve gözaltına alınan 15 yaşındaki çocuk için Kılıçdaroğlu serbest bırakılması yönünde talepte bulundu. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmadığı çocuk serbest bırakıldı.

"EVLADIMIZIN KİMLİĞİ AÇIKLANMASIN..."

Kılıçdaroğlu'nun, olayın ardından Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u arayarak “Evladımızın kimliği hiçbir şekilde açıklanmasın, aileye de hukuki destek verilsin. Bu çocuk Türkiye’nin evladıdır; seçimler gelir geçer, çocuğun zarar görmemesi en önemli konumuzdur. Asıl mesele onun yaptığı eylem değil, bir çocuğu böylesi bir provokasyona alet edenlerdir.” talimatını ilettiği öğrenildi.

İMAMOĞLU'NA DA TAŞLI SALDIRI GERÇEKLEŞMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Pazar günü düzenlediği Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğraşmıştı. Saldırıda birçok vatandaş yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN