Twitter hesabınız her an kapanabilir! Elon Musk, yeni kuralı duyurdu, şartları sağladığınızı teyit edin

Twitter hesabınız her an kapanabilir! Elon Musk, yeni kuralı duyurdu, şartları sağladığınızı teyit edin

Sosyal medya kullanıcılarının bir süredir eleştiri oklarının hedefi olan Twitter, yine tartışılacak bir karara imza attı. Belirli şartları sağlamayan hesaplar kalıcı olarak kapatılacak. İşte, Twitter hesabının kapanmaması için yapılması gerekenler...

Twitter'ın sahibi Elon Musk, platformda birkaç yıldır etkin olmayan hesapların sosyal medya platformundan kaldırılacağını açıkladı.

Musk, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

TWITTER HESABI NE KADAR SÜRE GİRİŞ YAPILMAZSA KAPANIR?

Birkaç yıldır etkin olmayan hesapları temizleyeceklerini belirten Musk, "Bu nedenle muhtemelen takipçi sayısında düşüş göreceksiniz" ifadesini kullandı.

Twitter'ın politikasına göre, kullanıcıların hesaplarının etkinliğini korumak için en az 30 günde bir giriş yapmaları gerekiyor.

1,5 MİLYAR HESAP SİLİNECEK

Ellon Musk, 2022 Aralık ayında yaptığı açıklamada da, "Twitter, yakında 1,5 milyar hesabın isim alanını boşaltmaya başlayacak" diyerek, silinecek hesapların yıllarca girilmeyen ve tweet atılmayan hesaplar olduğunu dile getirmişti.

Elon Musk, ayrıca Twitter'in kullanıcıların gerçek hesap durumunu gösterecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalıştığı bilgisini paylaşarak, "Böylece gizli hesap kısıtlama altında olup olmadığınızı, bunun nedenini ve nasıl itiraz edeceğinizi açıkça biliyor olacaksınız" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN