Temel Karamollaoğlu İzmir Mitingi'nde konuştu: 20 yıldır iktidarda kalan arkadaşlar artık geri gidiyorlar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İzmir Mitingi'nde vatandaşlara seslendi. İktidarın vatandaşların sorunlarına çare olmadığını dile getiren Karamollaoğlu, "20 yıldır iktidarda kalan, son iki dönemdir tek başına ülkeyi yöneten arkadaşlar patinaj yapmaya başladılar. Hatta patinajı da geçtiler geri gidiyorlar. Problemleri çözemiyorlar" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın tüm liderlerinin katıldığı İzmir Mitingi'nde vatandaşlara seslendi. İktidarın vatandaşın sorunlarını çözme konusunda 'yetersiz' kaldığını ifade eden Genel Başkan, "20 yıldır iktidarda kalan, son iki dönemdir tek başına ülkeyi yöneten arkadaşlar patinaj yapmaya başladılar. Hatta patinajı da geçtiler geri gidiyorlar" dedi.

Karamollaoğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu seçimler bugüne kadar yapılanlardan çok farklı olacak.20 yıldır iktidarda kalan, son iki dönemdir tek başına ülkeyi yöneten arkadaşlar patinaj yapmaya başladılar. Hatta patinajı da geçtiler geri gidiyorlar. Problemleri çözemiyorlar. Son zamanlarda taktik değiştirdiler. Bir sürü yeni buluşu milletimize biz ne kadar becerikliyiz diye anlatmaya çalışıyorlar. Boşuna ulaşıyorlar. Milletimiz derdi belli. Adalet bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz husus.

Yandaşlara bazı pozisyonları hibe ederek vatandaşın geçim derdine çare olamazsınız. Bunu sağlayamazsınız ülkede huzur olmaz.

Ben sadece bir hususu gündeme getirerek sözlerimi tamamlamak istiyorum. 100 küsur yıl önce İstiklal Harbimiz başarıyla neticelendi ve İzmir bağımsızlığın sembolü oldu adeta. Bundan dolayı sizleri de bugün tebrik etmeyi bir görev olarak biliyorum. Ancak hemen bu bağımsızlık gururunun yaşanmasının arkasından yine İzmir'de art arda 7-8 sene farkla İzmir İktisat Kongreleri tertip edildi. 1. kongre hemen yapıldı. Derdimiz neydi? Kendi memleketimiz huzur içinde yaşayabilmek için hangi adımları atmamıza ihtiyaç var? Bunlar tek tek belirlendi. Arkasından da belli bir tecrübe geçirdiğimiz için 2. İktisat Kongresi yine İzmir'de yapıldı. 1930'lar burada yapılan kongreler neticesinde ülkemizin nasıl büyük hamlelere sahip olduğunu elbirliğiyle gördük. Her ilde adeta fabrikalar, tesisler kuruldu.

Biz ülkemizi bir baştan bir başa sanayi tesisleri ve yüksek teknolojiyle yönetmek mecburiyetindeyiz. herkes mutlaka rahat geçinebileceği bir gelire sahip olacak. Bu bizim idealimiz. Bizi zenginleştiren tesisleri kurmak mecburiyetindeyiz.

Teknolojinin en iyi seviyesini yakalayacağız, yetmez biz teknoloji üreteceğiz.

Şimdi Togg arabasıydı, elbette insansız hava araçlarıydı. Yok tankımızdı. Bunların hepsini sergiliyorlar. Ama sizin ihtiyaçlarınıza nasıl çare bulacaklarını söyleyemiyorlar. Bilmiyorlar çünkü bu problemin nasıl çözüleceğini. Biz nasıl çözüleceğini size anlatmak istiyoruz.

Beklentimiz 14 Mayıs'ta bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Bu arkadaşlarımız artık hantallaştı. Kendilerini değiştiremiyorlar. İnşallah siz değiştireceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN