Yaralı madencilerle ilgili kritik açıklama

Yaralı madencilerle ilgili kritik açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bartın’da meydana gelen maden patlamasında yaralanan ve İstanbul’da tedavileri süren 6 madencinin son durumunu açıkladı. Prof. Dr. Memişoğlu, yoğun bakımda olan 5 hastanın 2’sinin durumunun kritik olduğunu söyledi.

Bartın’da meydana gelen maden patlamasında yaralanan 6 madenci, Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçaklarıyla İstanbul’a Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınmıştı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, tedavi altında olan 6 madenciyi ve ailelerini, ziyarette bulundu.

5 HASTADAN 2'SİNİN DURUMU KRİTİK

Memişoğlu burada hem hastaların durumunu öğrendi hem de aileleriyle sohbet etti. Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Memişoğlu, 6 hastanın tedavisi sürdüğünü yoğun bakımda olan 5 hastanın 2’sinin durumunun kritik olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN