Sonunda bu da oldu! Akaryakıt zammında dikkat çeken detay: Bu gece geliyor

Sonunda bu da oldu! Akaryakıt zammında dikkat çeken detay: Bu gece geliyor

Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmezken ‘sonunda bu da oldu’ diyeceğiniz yeni bir haber geldi. Akaryakıt zammında dikkat çeken bir detay duyanları şaşkına çevirdi. Bu gece itibariyle karşı karşıya kalacaksınız…

ZEYNEP ORHAN

Brent petrol fiyatlarındaki artışlar ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına yansırken özellikle son dönemde sürekli zam gelmesi vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Sürekli zamlarla karşılaşan araç sahipleri ise her gün yeni bir zam haberi var mı düşüncesiyle akaryakıt fiyatlarını takip ediyor. Bu kapsamda alınan bilgilere göre benzin dizeli geçerek bu gece itibariyle zamlanacak.

2021/10/13/benzin.jpg

BENZİNE ZAM YOLDA

Kur yükseldikçe akaryakıt zamlanırken yeni bir zam haberi gecikmedi. Edinilen bilgilere göre bu gece yarısından yani çarşamba gece yarısı itibariyle benzine 1.34 lira zam gelmesi bekleniyor. Bu zamla beraber benzin fiyatları Ankara’da 44.17’ye, İstanbul’da 43.22’ye, akşam İzmir’de ise 44.48’e çıkacak.

2021/10/13/benzine-zam.jpg

MOTORİNDE DE ARTIŞ BEKLENİYOR

Yalnızca benzin fiyatlarında değil aynı zamanda motorin fiyatlarında da 1.11 lira fiyat artışı yaşanacak. Bununla beraber motorin fiyatları ise Motorin Ankara'da 43.82, İstanbul'da 43.01, İzmir'de 44.02 olacak. Yeni zamlardan sonra benzin ve motorin litre fiyatı 43 lirayı aşacak.

Öte yandan benzin ve motorine geçtiğimiz hafta cuma günü de bir liradan fazla zam gelmişti.

20 Mart 2024 güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 41.82 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 42.06 satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN