Sosyal medya şovu pahalıya patladı! Dünyanın en ölümcül yaratığı canlı yayında saldırdı...

Sosyal medya şovu pahalıya patladı! Dünyanın en ölümcül yaratığı canlı yayında saldırdı...

Çoğu kişi sosyal medyada şov amaçlı bazı yırtıcı hayvanlar ile video çekmekte. Özellikle son dönemde artan yılan merakı giderek büyürken gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Sosyal medya şovları pahalıya patladı. Dev yılan canlı yayında çifte saldırdı! Apar topar hastaneye kaldırılan çiftten ilk haber geldi. İşte detaylar haberimizde...

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise tüm dünyayı ayağı kaldırdı. Yılan avcısı bir çift bu sefer sert kayaya çarptı. Sosyal medyada canlı yayın yapan ünlü çift dev yılanın saldırısına uğradı. İkili ölümden son anda döndü. Dünyanın en ölümcül yılanı çifti hastanelik etti. Sosyal medya şovları pahalıya patladı.

Avustralya Quuensland kentinde yaşayan bir çift, sosyal medyada canlı yayın yaptıkları sırada dev bir yılanın saldırısına uğradı. İkili apar topar hastaneye kaldırıldı.

CANLI YAYIN YAPARKEN SALDIRDI! APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDILAR

Queensland bölgesinde yılan yakalayan bir çift yaptıkları canlı yayın sırasında bir doğu kahverengi yılanının saldırısına uğradı. Yılan tarafından ısırılan çift hemen hastaneye kaldırıldı. Adlarının Tony ve Brook Harrison olduğu öğrenilen çift, Brisbane'e yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Logan'a bir ihbar üzerine gitti.

hghggh-2023-10-24t112140-644.jpg

Yılanı bulunduğu yerden çıkarmaya çalışırken bir yandan da Facebook'tan yayın yapan çift, dünyanın en zehirli ikinci yılanı olarak bilinen iki kahverengi doğu yılanı tarafından ısırıldı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ İKİNCİ YILANI

Doğu kahreverengi yılanı olarak bilinen pseudonaja textilis türü yılan çok güçlü bir zehre sahip. 2 metreyi aşabilen uzunluğa sahip yılan, dünyanın en zehirli ikinci yılan türü olarak bilinir. Genellikle insanlarla yüzleşmekten kaçınan yılanın zehri o kadar toksiktir ki yavruları bile rahatlıkla bir insanın ölümüne sebep olabilir. Doğu kahverengi yılanı (Pseudonaja textilis) genellikle kahverengi yılan olarak anılan bir Avustralya elapididir. Çok güçlü zehiri insanların yoğunlaştığı Avustralya'nın doğu kıyısı olan habitatı ile birleştiğinde birçok ölüme sebep olur. Yeni Gine'de yaşayan bir alt türü (Pseudonaja textilis pughi) bulunur.

hghggh-2023-10-24t112206-227.jpg

Doğu kahverengi yılanı taipanın ardından dünyanın en zehirli ikinci kara yılanıdır. Kahverengi yılanlar genellikle yüzleşmekten kaçınsa da zehirleri çok toksiktir ve hatta yavru yılanların dahi insan ölümlerine sebep olduğu bilinmektedir. Zehir hem nörotoksin hem de koagülant içerir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN