Sosyal medya yayıncısı Okan Buruk'un oğluna hakaret etti! Taraftar öfkeden deliye döndü

Sosyal medya yayıncısı Okan Buruk'un oğluna hakaret etti! Taraftar öfkeden deliye döndü

Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar, son canlı yayınında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında kabul edilemez yorumlarda bulundu...

Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar, genç Ali Yiğit'in fotoğraflarını canlı yayında aratarak, "Çok çirkin" şeklinde yorumda bulundu. Bu ifade, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Yaren Çakar'ın bu talihsiz yorumu, Twitter üzerinde kısa sürede viral oldu ve sarı-kırmızılı taraftarların öfkesini üzerine çekti. Birçok taraftar, sosyal medya üzerinden Yaren Çakar'a tepkilerini dile getirdi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Olayın büyümesi üzerine Çakar, yaptığı açıklamada bu davranışının kabul edilemez olduğunu belirterek özür diledi. Ancak bu özür, taraftarların tepkisini yatıştırmak için yeterli olmadı. Galatasaray taraftarı, Yaren Çakar'ın sponsorlarına da tepki göstererek onlardan yayıncıya desteklerini geri çekmelerini talep etti.

HESAPLARINI KAPATMAK ZORUNDA KALDI

Bu büyük tepki karşısında Yaren Çakar, sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı. Taraftarların, kişisel hakarete bu denli duyarlı bir şekilde tepki göstermeleri, sosyal medya yayıncılarının ve kullanıcılarının daha dikkatli ve saygılı olmaları gerektiğini bir kez daha ortaya koydu.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN