Sosyal medyada gündem oldu: Turkcell CEO'sunun da interneti çekmedi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremim ardından yaşanan iletişim soruna yönelik açıklama yapan Turkcell CEO’su Murat Erkan, gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube yayınına bağlandı. Erkan'ın yayınında kopukluk olması ve görüntüsünün zaman zaman donması ise sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki iletişim sorunu devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren yaşanan internet ve arama problemi nedeniyle vatandaşlar operatörlere tepki gösterdi.

Konuyla ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube yayınına bağlanan Turkcell CEO’su Murat Erkan, yaşanan sorunları anlattı. Ancak Turkcell operasyon merkezinden yayına bağlanan Erkan'ın görüntüsünün zaman zaman donması, sesinde kesilmeler meydana gelmesi dikkat çekti. Erkan'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Erkan, bölgede deprem öncesine kadar 3 bin 400 adet iletişim istasyonu olduğunu, ilk depremin olduğu dakikada bunlardan bin 600’ünü kaybettiklerini açıkladı. Bu istasyonlarından bin 200’e yakını ise bir süre sonra geri getirildi.

Erkan “Şu andaki önceliğimiz fatura kesmek değil. Şu anda önceliğimiz iletişimi kabul edilebilir seviyeye çıkartmak. Bizim derdimiz bir an önce kendi kontrol ettiğimiz alanları çözmek. Ben enerji problemini çözemem, ben yolu açamam, havaalanını işler hale getiremem, fırınım yok ekmek üretemem" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN