Sosyal medyada tartışma yaratan olay! Gelin adayı kırmızı kuşak takmak istemeyince tepki gösterdi "Adak kurbanlarına takarlar"

Sosyal medyayı ikiye bölen olay! Kırmızı kuşak takmak istemeyen gelin adayı tepki göstererek "Adak kurbanlarına takarlar o şeyi" dedi. Israrlara rağmen kendini savunan genç kadının yaşadığı diyalog kameralara yansıdı...

Sosyal medyada paylaşılan bir video, gelin adayının beline kırmızı kuşak bağlamak istememesi üzerine yaşanan ilginç diyalogla dikkat çekti. X platformunda paylaşılan görüntülerde gelin adayının, anne ve anneannesine karşı kırmızı kuşak takmama talebi sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

resim-2024-01-26-180652621.png

Videoda, gelin adayının anneannesinin "Kırmızı kuşak sana ne yapıyor?" sorusuna, "Izdırap veriyor" şeklinde mizahi bir yanıt vermesi büyük ilgi gördü.

resim-2024-01-26-180829513.png

Anneannesinin ısrarına karşı, "Zaten gereksiz bir adet. Ne böyle kırmızı kırmızı. Gereksiz bir şey. Kurban mıyım ben? Adak kurbanı boynuzlarına takarlar o şeyi. Adak mıyım ben? Tamam beni kesene kadar burada duracak mı?" şeklinde espriyle karışık tepki gösteren gelin adayının videosu, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN