Sözleşmeli er başvurularında son gün 1 Ekim

Sözleşmeli er başvurularında son gün 1 Ekim

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er temini başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına toplamda 22 bin 16 sözleşmeli er alımı planlanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı için toplamda 22 bin 16 sözleşmeli er temini planladı. Başvurular, 21 Ağustos tarihinde başladı ve 1 Ekim gece yarısına kadar devam edecek.

Sözleşmeli er olmak isteyen adaylar, başvurularını https://personeltemin.gov.tr adresinden yapabilirler. Kara Kuvvetleri Komutanlığına 16 bin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına 4 bin 16 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına 2 bin sözleşmeli er alımı yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN