Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı mı?

Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı mı?

Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı mı? günün cevabı en çok merak edilen sorularından biri oldu. Sözleşmeli öğretmen mülakat yerlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sözleşmeli 20 bin öğretmenin ataması için başvurular 23 Kasım'da sona ermişti. Alım yapacağı branşları, kontenjan üzerinden açıklayan ve müracaatları kabul eden Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki hafta içerisinde sınav giriş yerlerini erişime açacak. Peki, sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?


20 BİN ÖĞRETMEN ALIMI MÜLAKAT YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

07 Kasım tarihinde başlayan sözleşmeli öğretmen başvuru süreci, 23 Kasım tarihinde sona erdi.17 sınav merkezini tercih edebilecek olan öğretmen adayları, bu sürecin ardından onay işlemlerini il veya ilçe milli eğitim müdürlükleri üzerinden tamamladı.Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Rehberlik, Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği alanları bakımından KPSSP121 puan türünden,Almanca, Arapça ve Fransızca alanlarına KPSSP120 puan türünden,


MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor. Eğer siz de MEBBİS'e giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEBBİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS HİZMETLERİ ONLİNE SUNULUYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS), MEB'in sunduğu tüm elektronik hizmetlerin tamamına verilen isimdir. E-Okul, E-Akademi, Halk Eğitim, Açık Öğretim Kurumları, e-Yurt, e-Taşınır, e-Sınav ve Personel işlemleri gibi daha birçok hizmet internet üzerinden MEBBİS aracılığıyla kullanılabiliyor.

Yardımcı modüller sayesinde öğretmen, yönetici, müdür veya uzman kişilerin kendilerini ilgilendiren işlemleri yapabildikleri MEBBİS uygulaması içerisinde; MEB Yardım Masası, TEFBİS, Merkezi Sistem Sınavları Ücret Tahakkuk Programı, Doküman Yönetim Sistemi, e-Sınav İşlemleri Modülü, e-Akademi, Okul Yönetim Sistemleri gibi modüller yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN