SSK Bağ-kur 4A 4B 4C’ emeklilerine 9.500 lira ödeme! Erdoğan talimatı vermişti! Hemen hesabınıza göz atın

SSK Bağ-kur 4A 4B 4C’ emeklilerine 9.500 lira ödeme! Erdoğan talimatı vermişti! Hemen hesabınıza göz atın

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için talimatı vermişti. SSK'lı Bağkur'lu, 4A, 4B, 4C’lilere müjde bayram öncesi hesaplarına en az 9.500 TL para yatacak. Hemen TC kimlik numaranızla hesabınızı kontrol edin

Emeklilere müjde bitmiyor! Seçim öncesinde emeklilere müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti. 7.500 lira olan emekli maaşı sonrası bayram ikramiyeleri de 2000 TL’ye yükseltilmişti. Emeklilere bayram öncesi müjdeli haber geldi. Hesaplarına en düşük 9.500 lira yüklenecek.

Kurban Bayramı ikramiyesini bekleyen emeklinin bayram öncesi cebi gülecek. SSK'lı Bağkur'lu, 4A, 4B, 4C emeklileri ayırmaksızın hesaplarına 9.500 lira yatacak. 7.500 lira maaşı ve bayram ikramiyesiyle beraber en düşük 9 bin 500 lira ödeme yapılacak.

img-2293.jpeg

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ MÜJDE! HESABINIZI KONTROL EDİN

En düşük emekli maaşının 7 Bin 500 TL olduğu bu günlerde bayram ikramiyesinin de 2 Bin TL'ye yükseltilmesi ile birlikte emekliler Haziran ayının 19 ile 23'ü arası bayramdan önceki hafta içerisinde toplam en düşük 9 Bin 500 TL'yi hesaplarında görecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN