Staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı açıklaması! SGK emeklilik bekleyenlere duyurdu...

Staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı açıklaması! SGK emeklilik bekleyenlere duyurdu...

Milyonların yakından takip ettiği staj ve çıraklık mağdurlarının gündemindeki toplantı hakkında çarpıcı açıklama geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi iddialarına yanıt emeklilik bekleyenlere duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Son yılların gündeminde yer alan EYT düzenlemesinde, yaklaşık olarak 3 milyon çalışana emekli olma şansı verildi. Staj ve çıraklık mağdurları da bu düzenlemeden faydalanmak istiyordu. Son günlerde çıkan toplantı iddialarına ise beklenen cevap geldi.

SGK'DA TOPLANTI İDDİASI

Staj ve çıraklık mağdurları düzenlemeye dahil olmamıştı. EYT düzenlemesiyle milyonlarca kişi emekliliğin tadını çıkarırken, staj ve çıraklık mağdurları uzun süredir müjdeli haberi bekliyordu. Mağdurları sevindirecek iddialar kısa bir süre önce duyurulmuştu. Fakat bu sevinç çırak ve staj mağdurlarının kursağında kaldı.

vsqnz-1658985777-1467.webp

EMEKLİLİK BEKLEYENLERE DUYURULDU

Staj ve çıraklık mağdurları için ortaya atılan EYT toplantısı iddiasına cevap gecikmedi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafınmdan yapılan açıklamayla, böyle bir toplantının gerçekleşmediği paylaşıldı. İnternette dolaşan, "SGK’da staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı yapıldı" başlıklı haberle ilgili açıklamada bulundu.

Basın yayın organları, sosyal medya hesapları ve internet siteleri üzerinden paylaşılan, "SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı" başlıklı haberlerin iddialarını yalanladı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) bu gündemde toplantının yapılmadığı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN