Su içmek istedi bir anda karşısına çıktı! Apar topar telefonunu eline alarak o anları kaydetti. Bu canlıyı görmek imkansız

Havaların ısınmasıyla birlikte doğaya birçok yabani hayvan kendini atmaya başladı. Son olarak Hakkari'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Su içmek için pınara giden bir vatandaşlar bir anda onu fark etti. Apar topar telefonunu eline alarak o anı kaydetmek istedi. Bu canlıyı görmek imkansız! Bir gören bir daha göremiyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde su içmek isteyen bir vatandaş ender görünen bir canlı ile karşılaştı. Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran vatandaş o anları hemen cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

SU İÇERKEN BİR ANDA KARŞISINA ÇIKTI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde su içmek için pınara giden vatandaş sarı benekli semender ile karşı karşıya kaldı. Doğada gezerek, pınardan su içmek isteyen Senar Terzioğlu, kayalıklar arasında sarı benekli semenderi fark etti.

BİR GÖREN BİR DAHA GÖREMİYOR

Terzioğlu'nun telefonu ile görüntülediği sarı benekli semender bir süre sonra uzaklaşarak kayboldu.

yeni-proje-2024-04-23t104404-776.jpg

Yağışlı ve sulak bölgelerde görülen sarı benekli semenderin habitat kaybı nedeniyle neslinin tehlike altında olduğu biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN