Şüpheli güvercinler 8 aydır tutukluydu: Karar verildi! Suç iddiasını duyanlar kulaklarına inanamadı

Şüpheli güvercinler 8 aydır tutukluydu: Karar verildi! Suç iddiasını duyanlar kulaklarına inanamadı

İki ülke arasında kriz yaşanmasına neden olan güvercinler, 8 aylık tutukluluk süresinin ardından serbest kaldılar. İşte, güvercinlere isnat edilen suç...

Hindistan polisi, Çin'in casus olarak kullandığından şüphelendiği için alıkoyduğu güvercini 8 ayın ardından doğaya saldı.

Press Trust of India'nın haberine göre, Mayıs 2023'te bulunan ve Çin'in casus olarak kullandığından şüphelenilen güvercinin Hindistan'a Tayvan'dan gelen bir yarış kuşu olduğu tespit edildi.

8 AYDIR TECRİT ALTINDALARDI

Bacaklarında Çinceye benzer yazılar taşıdığı için polisin dikkatini çeken güvercin, Mumbai'deki Bai Sakarbai Dinshaw Petit Hayvan Hastanesi'ne gönderildi.

8 aydır gözetim altında olan güvercin, Mumbai Hayvanlara Zulmü Önleme Derneği'ne yollandı ve dernekteki veterinerler tarafından doğaya salındı.

casus-guvercin-nedir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN