Suriye savaşını bilen kahin Baba Vanga'dan 2024 yılı için korkutan uyarı: O devlet başkanına suikast yapılacak!

Suriye savaşını bilen kahin Baba Vanga'dan 2024 yılı için korkutan uyarı: O devlet başkanına suikast yapılacak!

Kahinleriyle tanınan ve "Balkanların Nostradamusu" olarak tanınan Baba Vanga'dan korkutan 2024 yılı için korkutan uyarı. Kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıkan Baba Vanga'nın bu kehanetini duyunca ağzınız açık kalacak. Dünya krizi kapıda! O devlet başkanına suikast girişimi yapılacak. Tüm ülke ayaklanmış durumda. İşte Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı uyarılar...

2023 yılını büyük krizlerle atlatan dünya ülkeleri ekonomik krizle karşı karşıya. Dünya genelinde savaşlar artarken "Balkanların Nostradamusu" olarak da bilenen ve kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıkan Baba Vanga'dan korkutan uyarı geldi. Suriye savaşını bilen kahin Baba Vanga'dan 2024 yılı için korkutan uyarı. Tüm ülkeler ayaklandı. O devlet başkanına suikast yapılacak!

BABA VANGA'DAN 2024 YILI İÇİN KORKUTAN KEHANET!

2024 yılı öncesi gündeme gelen Baba Vanga 2024 yılı için korkulan senaryoyu açıkladı. Tüm dünya ayaklandı. Büyük kriz kapıda! Tarih boyunca söyledikleri yüzde 80 doğru çıkan Baba Vanga'nın 2024'e dair tahminleri ise şöyle:

Rusya Devlet Başkanı'nın uluslararası arenada popüler olmaması, kendi ülkesinden bir suikast girişimiyle karşılaşacağı anlamına geliyor. Baba Vanga, Putin'in hayatına yönelik bir "girişim" öngördü, bu da Putin'in hayatta kalmasının ardında kahinin uyarısının olabileceğini düşündürüyor.

suriye-savasini-bilen-kahin-baba-vangadan-2024-yili-icin-korkutan-uyari-o-devlet-baskanina-suikast-yapilacak-1.jpg

AVRUPA'DA TERÖR SALDIRILARI ARTACAK

Baba Vanga, Avrupa'nın İslamcı radikallerin terör saldırılarına maruz kalacağını ve bir "büyük ülkenin" biyolojik silah testleri veya saldırılarına maruz kalacağını iddia ediyor. Ancak, saldırıların tam olarak nerede gerçekleşeceği belirsiz olduğundan, Vanga'nın tahminlerine inananlar tetikte olmalı.

EKONOMİK KRİZ KAPIDA

Baba Vanga'nın öngörülerine göre, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi faktörlerin bir araya gelmesiyle büyük bir küresel ekonomik kriz yaşanacak. Bu, finansal tahminlere alışkın olan birçok kişi için endişe verici bir öngörü.

TEKNOLOJİ DEVRİMİ YAŞANACAK

2024'te Baba Vanga'ya göre, kuantum bilişimle ilgili büyük bir atılım yaşanacak. Kuantum mekaniği yasalarından yararlanarak, bu teknoloji devrimi hayatın her alanına dokunacak ve ekonomik sorunlara çözüm getirebilecek.

suriye-savasini-bilen-kahin-baba-vangadan-2024-yili-icin-korkutan-uyari-o-devlet-baskanina-suikast-yapilacak-2.jpg

SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK ATILIMLAR YAPILACAK

Baba Vanga, insanlığın kanseri "demir zincirlerle" bağlayacağını ve 2024'ün bu önemli tıbbi atılımların gerçekleştiği yıl olabileceğini öngörüyor. Alzheimer hastalarının tedavisinde de önemli bir ilerleme bekleniyor.

Baba Vanga'nın öngörülerinin ne kadarının gerçekleşeceği belirsiz olsa da, onun kehanetlerini ciddiye alan birçok kişi bulunuyor. Ancak, bilimsel bir temeli olmayan ve şifreli tahminler içeren bu öngörülerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN