Survivor'da kartlar yeniden dağıtılıyor! 2 isim gitti, 3 isim geri geldi: Hilmicem, Avatar Atakan, Sema Aydemir...

Survivor'da kartlar yeniden dağıtılıyor! 2 isim gitti, 3 isim geri geldi: Hilmicem, Avatar Atakan, Sema Aydemir...

Televizyon ekranlarında 19 sezondur çekilen yarışma programı Survivor'da kartlar yeniden dağıtıldı. Türkiye'nin en beğenilen yarışma programında sakatlıklar dolayısıyla iki şampiyon ayrılmak zorunda kaldı. O iki ismin yerine üç isim birden geldi. Acun Ilıcalı konseyde bombayı patlattı. İşte, elenen ve gelen yarışmacılar...

Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla sürüyor. SMS oylamasının olmamasıyla, yarışmacılar sadece kendilerini eleyebeilecekken son bölümde kartlar yeniden dağıtıldı. Sakatlıklar nedeniyle iki şampiyonla yollarını ayıran yarışma yeni şampiyonlarla yola devam edecek. İşte Survivor'dan giden ve gelen oyuncular...

İKİSİ GİTTİ ÜÇÜ GELDİ

TV8 ekranlarının en beğenilen yarışma programlarından Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla sürüyor. SMS oylamasının olmadığı bir sezona imza atan Survivor yarışmacıları arasında yüksek tansiyon ve rekabet seyircinin ilgisini çekiyor. Son bölümde yaşanan gerilimlerin ardından sosyal medyada, "Diskalifiye yükleniyor..." tarzında paylaşımlar yapılsa da, herhangi bir diskalifiye yaşanmadı. Fakat yarışma esnasında oluşan sakatlıklar yüzünden iki yarışmacı elenirken, üç yarışmacı da yarışmaya dahil oldu.

turabi-survivor-all-star-2024.webp

TURABİ AÇIKLAMASI GELDİ

Yüksek tansiyonun yer aldığı kırmızı takıma üzücü haber son yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı verdi. Konseyde ateş püsküren Ilıcalı konseyi terk etmişti. Konseyin devamında ise iki yarışmacı için kötü haberi verdi. Yarışmanın ilk gününde sakatlanan Nihat Altınkaya'nın aşil tendonunun kopmasıyla ameliyata alındığı, ameliyatın ise olumlu geçtiği paylaşıldı.

Bir diğer üzücü haber ise Turabi'den geldi. Yarışma öncesinde büyük bir sakatlık atlatan Turabi'nin sakatlığı yeniden nüksetti. Doktor kontrolünde olan yarışmacının elinde de ciddi bir sakatlık bulunuyordu. Yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

0x0-1707328609930.webp

SURVİVOR'A KATILACAK 3 YENİ İSİM

Survivor All Star 2024 sakatlıklar sezonu olurken, Acun Ilıcalı saydığı üç isimle yüzleri güldürdü. Son günlerde yeni isimler hakkında bazı iddialar dolaşıyordu. Yarışma programında kartları yeniden dağıtacak üç ismin adaya uçtuğu iddia edilmişti.

Bu iddialar Acun Ilcalı'nın açıklamasıyla kesinleşmiş oldu. Survivor All Star 2024 kadrosuna katılacak yeni isimler; Sema Aydemir, Avatar Atakan ve Hilmicem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN