Taraftar meşaleleri yaktı! Erden Timur’dan 65 milyon euro’luk sürpriz: süper yıldız İstanbul’a geliyor

Taraftar meşaleleri yaktı! Erden Timur’dan 65 milyon euro’luk sürpriz: süper yıldız İstanbul’a geliyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç'in Molde takımını 2-1'lik skorla geçerek, tarihinde 17. kez bu prestijli turnuvanın gruplarına kalmayı başardı. Bu galibiyette Icardi ve Angelino'nun golleri etkili oldu...

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu büyük galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyet "üçlü"sünü Angelino çekerken, teknik direktör Okan Buruk da taraftarlarla birlikte sevincini paylaştı.

EKONOMİK KAZANÇLAR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmanın ekonomik getirilerini de hemen hissedecek. Kura çekimlerine 4. torbadan girecek olan Cimbom, bu başarısıyla kasasını yaklaşık 33 milyon Euro ile güçlendirecek.

TRANSFER HEDEFLERİ

Grup maçları öncesi kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Galatasaray, stoper ve orta saha mevkilerine transfer yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, orta sahaya dünya yıldızı Tanguy Ndombele için bir hamlede bulunacak.

2-008.jpg

NDOMBELE TRANSFER DETAYLARI

Galatasaray'ın, Tottenham Hotspur'dan 2019 yılında 62 milyon euro karşılığında transfer ettiği Fransız orta saha oyuncusu Ndombele için yaptığı teklif; 2 milyon euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonu olarak belirlendi. Ayrıca Galatasaray, oyuncunun yıllık maaşının 2.4 milyon eurosunu karşılayabileceğini İngiliz ekibine iletti. Bu transferde, Tottenham'ın Ndombele'yi satmaya sıcak baktığı bilgisi de gelen haberler arasında.

TRANSFERMARKT PİYASA DEĞERİ

Ulusal transfer bilgi platformu Transfermark üzerinde Tanguy Ndombele'nin güncel piyasaya değeri 22 milyon euro olarak belirlenirken en yüksek piyasa değeri ise 65 milyon euro olarak karşımıza çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN