Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı: Bodrum'dan 100 bin araç çıkış yaptı

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı: Bodrum'dan 100 bin araç çıkış yaptı

Kurban Bayramı'nda tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine akın eden vatandaşlar geri dönüş yolculuğuna başladı. Son 24 saat içinde 35 bin aracın çıkış yaptığı ve son 60 saat içinde ilçeden ayrılan araç sayısının yaklaşık 100 bine ulaştığı bildirildi.

Önemli bir turizm merkezi olan Bodrum, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Tatil süresince yaklaşık 250 bin araç kente giriş yaparken normalde yaklaşık 200 bin olan Bodrum'un nüfusu, tatil döneminde 1 milyona çıktı.

Otellerde doluluk oranı yüzde 95 seviyelerine ulaşırken, plajlar tatilcilerle dolup taştı. Bayram tatilinin 8. gününde de tatilcilerin Bodrum'dan ayrılmaya devam ettiği görüldü.

Gümbet-Yokuşbaşı yönünde trafik yoğunluğu yaşandı ve kent çıkışında uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ve polis ekipleri, trafiği düzenlemek amacıyla kavşaklarda çalışmalar yaptı. Ayrıca, son 60 saat içinde ilçeden ayrılan araç sayısının yaklaşık 100 bin olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN