Telefonu kilitlendi umursamadı: ATM'ye gidince başından aşağı kaynar sular döküldü!

Telefonu kilitlendi umursamadı: ATM'ye gidince başından aşağı kaynar sular döküldü!

Durduk telefonu geçici olarak çalışmayan adam, önce bunu umursamadı. Daha sonra para çekmek için ATM'ye giden adam, karşılaştığı manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...

Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah uyandığında telefonunun kilitlendiğini fark etti. Daha sonra ATM'ye gidip para çekmeye çalışan Koray Duman, hesabından 245 bin TL çekildiğini görünce gözlerine inanamadı.

HESABI BOŞALTILDI, ADINA KREDİ ÇEKİLDİ

Çocuğunun tedavi parasının gittiğini ifade eden Koray Duman, "Ben otobüs şoförüyüm o parayı nasıl öderim" diyerek duruma isyan etti. Yeniden telefonunu açabilen Koray Duman, hesabının boşaltılmasının yanı sıra adına kredi çekildiğini gördü. Olay sonucunda aile perişan oldu.

"BANKA ÖDEYECEKSİN DİYOR"

Koray Duman, yaşadıklarıyla ilgili şunları söyledi:

"Bana söylüyorlar ki sabah 05.50'de nakit 20 bin TL çekilmiş, 40 bin TL kredi kartımdan kullanılmış, 185 bin TL de kredi çekilmiş. Otobüs şoförüyüm, aldığım para belli zaten. Bu parayı ben nasıl ödeyebilirim. Banka ödeyeceksin diyor. Nasıl bu işin içinden çıkacağım bilmiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN