Temizlik yaparken pencereden düşen kadın öldü

Temizlik yaparken pencereden düşen kadın öldü

Bursa'da yaşan Gülnaz Güler, evinin camlarını silerken düşerek hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Gülnaz Güler'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi'nde yaşayan 58 yaşındaki Gülnaz Güler, iddiaya göre evinin camlarını silerken düşerek hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde evinde yalnız başına olan Güler, bayram temizliği yapmak için camları silmeye çalışırken dengesini kaybedip evinin penceresinden düşmüş. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Güler'in 5 metrelik yükseklikten düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. İki çocuk annesi olan Gülnaz Güler'in cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN