THY ile yolculuk yapacaklar dikkat! Bazı seferler iptal edildi, o tarihlerde havalimanına giden gittiğiyle kalacak

THY ile yolculuk yapacaklar dikkat! Bazı seferler iptal edildi, o tarihlerde havalimanına giden gittiğiyle kalacak

THY ile yolculuk yapacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. O tarihte havalimanına giden gittiğiyle kalacak. THY o seferleri bir bir iptal etti. Kontrol etmeden sakın evden dışarı çıkmayın. İşte tüm detaylar…

Türk Hava Yolları tarafından yapılan son açıklama doğrultusunda bazı uçak seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. İstanbul'da yola çıkacak yolcular uçuşlarını kontrol etmeden evden dışarı çıkmasın. O tarihte uçuş yapılmayacak. İşte tüm detaylar…

THY SEFERLERİ İPTAL ETTİ


Türk Hava Yolları ile İtalya'ya gidecek olan yolcular güne kötü bir haberle başladı. İtalya genelinde yapılacak olan grev nedeniyle İstanbul-Milano hattında 28-29 Eylül tarihlerinde yapılacak uçuşların iptaline karar verildi.

thy-personel.jpg

Türk Hava Yolları ile 29 Eylül 2023 tarihinde İtalya'da yapılacak görev nedeniyle uçakların seferleri iptal edildiğini duyurdu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte bugün TK 1877 İstanbul-Milano seferi ile 29 Eylül'deki TK 1878 Milano-İstanbul, TK 1873 İstanbul-Milano ve TK 1874 Milano-İstanbul uçuşlarının görev nedeniyle iptal edildiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN