THY, Lahor ve İslamabad seferlerini iptal etti

THY, Lahor ve İslamabad seferlerini iptal etti

Türk Hava Yolları, Hindistan ile Pakistan arasındaki artan gerilim nedeniyle 7 Mayıs 2025 tarihli Lahor ve İslamabad uçuşlarını iptal etti. İptal edilen seferler için yolculara ilave haklar tanındığı açıklandı.

THY, Hindistan ve Pakistan arasında devam eden siyasi gerilim nedeniyle bugün planlanan Lahor ve İslamabad seferlerinin iptal olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, bu iptallerin yolculara yönelik ilave haklar tanıdığı belirtildi.

İptal edilen seferlere ilişkin yapılan bilgilendirmede, Karaçi, Islamabad ve Lahor uçuşları için 7 Mayıs 2025 ve öncesinde bilet almış olan yolcuların, 9 Mayıs 2025 tarihine kadar ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabilecekleri ve kullanılmayan biletlerin ücretsiz iade edilebileceği bildirildi. Ayrıca, kısmi olarak kullanılan ve seyahat tamamlanmamış biletlerde de kullanılmayan uçuşlara ait iade işlemlerinin ücretsiz yapılacağı ifade edildi.

Biletin geçerliliği, 31 Temmuz 2025’e kadar uzatılabileceği belirtilerek, yolculara herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın işlemlerini gerçekleştirebileceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN