THY'den 'Kokpit boş bırakıldı' iddiasına yanıt

THY'den 'Kokpit boş bırakıldı' iddiasına yanıt

THY Basın Müşaviri Üstün, yolcu uçağında pilotların kokpiti bir süre boş bıraktığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Üstün, "Maksatlı servis edilen yalan haberle ilgili kanuni hakkımızı kullanacağımızı bildirmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, yolcu uçağında pilotların kokpiti bir süre boş bıraktığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

'MARKA İTİBARIMIZI ZEDELEMEYE YÖNELİK MAKSATLI SERVİS EDİLDİ'

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bazı dijital mecralarda yer verilen, bir yolcu uçağımızda kokpitin bir süre tamamen boş bırakıldığına dair iddia gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bir hadise vuku bulmuş değildir. Kamuoyunu yanlış bilgilendirip, marka itibarımızı zedelemeye yönelik maksatlı servis edilen bu yalan haberle ilgili kanuni hakkımızı kullanacağımızı bildirmek isteriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN