THY’den o yaş grubuna bilet indirimi! İstediğiniz şehre ucuza uçacaksınız

THY’den o yaş grubuna bilet indirimi! İstediğiniz şehre ucuza uçacaksınız

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş ve üzeri yolculara yönelik yurt içi uçuşlarda yüzde 25 indirim sunarak, hava yolculuğunu daha erişilebilir hale getiriyor. Bu yeni uygulama, toplu taşımadaki yaşlı indirimlerinin bir benzeri olarak hava yolculuğunda da hayata geçirildi.

THY’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre, 65 yaş üstü yolcuların 16 Nisan’a kadar satın alacakları biletlerle, 8-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek yurt içi uçuşlar için geçerli olacak indirim fırsatından yararlanmaları mümkün olacak..

img-4413.jpeg

Bu özel indirimden faydalanmak isteyen 65 yaş üstü yolcular, THY’nin resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden bilet alım işlemlerini gerçekleştirirken, yaş gruplarına özel seçeneği işaretleyip vatandaşlık numaralarını girerek indirimli biletlerini kolaylıkla temin edebilecekler.

THY’nin bu adımı, 65 yaş ve üzeri vatandaşların seyahatlerini daha konforlu ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyarak, hava yolculuğunun cazibesini artırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN