THY'den ucuz bilet açıklaması! O illere uçuş fiyatı sabitlendi: 550 TL olacak

THY'den ucuz bilet açıklaması! O illere uçuş fiyatı sabitlendi: 550 TL olacak

Türk Havayolları'ndan (THY) yolcularına görülmemiş indirim. Uçuş bilet fiyatlarını o iller için sabit tuttu. O illere uçuç yapacak olan yolcular sadece 550 TL ödeyecek. İşte THY'dan 11 il için sabit bilet uygulaması

Türkiye'nin en çok tercih edilen hava yolu THY'den deprem bölgesindeki iller için görülmemiş kampanya. 11 ilde yıkıma neden olan deprem bölgesine uçuş fiyatları 1 Haziran'a kadar sabit tutuldu. Uçak bileti fiyatları 550 TL'ye sabitlendi.

thy1.jpg

THY'DEN 11 İL İÇİN SABİT BİLET UYGULAMASI

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, tüm vatandaşların yanında oldukları belirtilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Depremden etkilenen bölgelere yapılacak uçuşlarda sabit fiyat uygulamamız devam etmektedir. 1 Haziran'a kadar afet bölgelerine 550 TL olan uçuşlarımızda yerinizi ayırabilirsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN