Ticaret Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu! Şartlar tek tek açıklandı: Ankara'da çalışmak isteyenler...

Ticaret Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu! Şartlar tek tek açıklandı: Ankara'da çalışmak isteyenler...

İş arayan milyonlarca gence müjdeli haber geldi. Ticaret Bakanlığı çok sayıda kişi için iş ilanı yayınladı. Memur maaşıyla çalışmak isteyenler için şartla açıklandı. Ankara'da yaşamak isteyenleri yakından ilgilendiren o detaylar

İşsizliğin her geçen gün arttığı Türkiye'de milyonlarca kişi il ilanlarını takip etmeye başladı. Ticaret Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi. İstihdam için kontenjan açan bakanlık bünyesinde çok sayıda işçi çalıştıracak. İşte Ticaret Bakanlığı'nın personel ilanı duyurusu ve şartları

MİLYONLARCA İŞSİZE BAKANLIKTAN MÜJDE

Ankara'da çalışmak isteyenlere bakanlıktan sevindiren haber geldi. İşsiz gençlere kapı açan bakanlık belirli şartları karşılayanları bünyesinde personel olarak çalıştıracak. 16 Haziran başlayacak olan alımlar için şu ibareler yer aldı:

"Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8. maddesi uyarınca 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak.

Tüm Başvurular dijital ortamda 16 - 26 Haziran 2023 tarihleri arasında alınacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Posta veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
Adaylar sadece bir pozisyona başvurabilecek.

ticaretbakanligi.jpg

15 kişinin alınacağı iş ilanın için diğer detaylar:

Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesi uyarınca, Bakanlığımızca gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 15 (On Beş ) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN