'Togg alacak mısınız?' sorusuna beklenmedik yanıt! Kimse Akşener'den bu cevabı beklemiyordu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg sonunda satışa çıktı. Artık trafikte gördüğümüz Togg şimdiden vatandaşların büyük ilgisini çekmeye başladı. Togg ile ilgili birçok siyasetçiden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gelen Togg açıklaması herkesi şoke etti. Akşener, katıldığı bir canlı yayında 'Togg alacak mısınız?' sorusuna verdiği cevapla gündeme bomba gibi düştü. Kimse bunu beklemiyordu. İşte Meral Akşener'den Togg açıklaması...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında yaptığı Togg açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Kendisine yöneltilen "Togg alacak mısınız?" sorusuna bomba yanıt veren Akşener, sosyal medyada viral oldu. Kimse bu cevabı beklemiyordu. Duyanlar nasıl tepki vereceğini şaşırdı.

yeni-hjjjh.jpg

Uzun süredir vatandaşların dört gözle beklediği yerli otomobilimiz Togg yollara çıktı. Satışları başlanan Togg, hem vatandaşlar hem de siyasetçiler tarafından yoğun ilgi görürken peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Katıldığı canlı yayında Togg ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özel yorumuyla herkesi şoke etti. Akşener'den 'Togg alacak mısınız?' sorusuna beklenmedik yanıt!

'TOGG ALACAK MISINIZ?' SORUSUNA BEKLENMEDİK YANIT

Sözcü TV'deki Liderler Özel programına konuk olan Meral Akşener, kendisine yöneltilen 'Togg alacak mısınız?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Benim o kadar param yok. Ben emekliyim. Ben o emekli maaşımın bir aylığını Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına yatırdım. (Gülerek) Kocama bir sorayım bakalım onun alabilecek durumu var mı? Varsa alırız. Bizim şu anda kişisel olarak arabamız yok. Ama TOGG alabiliriz, bakayım adamın parası var mı… Gerçekten bilmiyorum"

hghhg-7.jpg

2023 TOGG FİYAT LİSTESİ NE KADAR?

Model Bilgisi Fiyat (TL)

  • Togg T10X V1 RWD standart menzil 953.000 TL
  • Togg T10X V2 RWD standart menzil 1.055.000 TL
  • Togg T10X V2 RWD uzun menzil 1.215.000 TL

hjjhjh-34.jpg

TOGG T10X modeli satın almak isteyenler için üç farklı opsiyon sunuyor. Togg kaç lira? Togg fiyatı ne kadar? diye merak eden yurttaşlar için 310 kilometre menzil ve 160 kilowatt motor gücüne sahip olan başlangıç paketinin fiyatı 953.000 lira olarak ilan edildi. Aynı modelin uzun menzil imkanı sunan en pahalı opsiyonu ise 1.215.000 lira olarak alıcılarının beğenisine sunuldu.

TOGG ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

TOGG için ön sipariş vermek isteyenler Google Play Store ve Apple Store'de yer alan Trumore uygulamasından ya da TOGG'un resmi internet sitesi olan togg.com.tr adresinden işlemlerini tamamlayabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN