TOGG'u bile ezip geçecek! Changan Türkiye'ye Geliyor, 295 bin TL'ye kapış kapış satacak

TOGG'u bile ezip geçecek! Changan Türkiye'ye Geliyor, 295 bin TL'ye kapış kapış satacak

Ucuz otomobil hayali kuranlar buraya! TOGG'u bile ezip geçecek! Changan Türkiye pazarına geliyor! 295 bin TL'den satışlar başlayacak! Kapış kapış gidecek...

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden Changan, global pazarda etkili bir varlık oluşturmak için Türkiye pazarına giriş yapma hazırlıkları içinde. Changan, Türkiye pazarına Alsvin modeli ile adım atacak ve aracın rekabetçi fiyatı ve donanım seviyesiyle dikkat çekmesi bekleniyor.

ÖTV DAHİL 300 BİN TL'DEN SATILACAK

changan-cs75-plus-front-1200x675.jpg

Changan Alsvin, Türkiye otomotiv sektöründe büyük bir etki yaratması beklenen bir otomobil modeli olarak öne çıkıyor. Alsvin, Fiat Egea'ya benzer özelliklere sahip bir donanım sunuyor ve bu nedenle Türkiye'deki otomobil pazarında ciddi bir rekabetçi olarak konumlandırılıyor. Fiat Egea'nın Türkiye'deki başlangıç fiyatı 729 bin TL civarında iken, Alsvin'in ÖTV dahil fiyatının 300 bin TL seviyesinde olması planlanıyor, bu da ciddi bir fiyat avantajı sunacağını gösteriyor.

CHANGAN ALSVİN ÖZELLİKLERİ

changan-cs75-plus-front-three-quarters-aa1d.jpg

Changan Alsvin hakkında bazı temel bilgiler şunlardır:

Motor ve Performans: Changan Alsvin genellikle 100 ila 123 beygir gücü üreten benzinli motorlarla sunulur. Araç, sürücülere dinamik bir sürüş deneyimi sunmak için 5 hızlı manuel veya 4 hızlı otomatik şanzıman seçenekleri sunar.

İç Mekan ve Konfor: Alsvin, ferah bir iç mekana ve modern bir tasarıma sahiptir. Yüksek kaliteli malzemelerle kaplı iç mekanı, sürücülere konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Multimedya ekranı, çift hava yastığı, ABS, EBD gibi modern özelliklere sahiptir.

Yakıt Verimliliği: Changan Alsvin, yakıt verimliliği konusunda etkileyici bir performans sergiler ve ortalama yakıt tüketimi genellikle 100 km başına 5-6 litre civarındadır.

Fiyat: Alsvin, rekabetçi bir fiyat etiketi ile sunulacak, bu da onu birçok alıcı için cazip bir seçenek haline getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN