TOKİ Sakarya Korucuk kura çekilişi isim listesi ilan edildi

TOKİ Sakarya Korucuk kura çekilişi isim listesi ilan edildi

TOKİ 2022 Sakarya Korucuk kura çekilişinin ne zaman gerçekleşeceğini takip eden vatandaşlar Toki Sakarya Korucuk 2022 isim listesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte, TOKİ Sakarya Korucuk kura çekilişi isim listesi sorgulama ekranı...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya Adapazarı Korucuk 2022 kura çekilişi vasıtasıyla ev sahibi olmak isteyen adaylar, isim listesinin ilan edilmesini merakla bekledi. TOKİ Sakarya Adapazarı projesi kapsamında inşa edilen 293 konut için kura çekilişi 28 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleşti. Sakarya TOKİ evlerinden daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar isim listesinin açıklanmasını heyecanla takip etti.

TOKİ ADAPAZARI KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN TEKRARI İZLE

TOKİ SAKARYA KORUCUK KURA SONUÇLARI

Sakarya Adapazarı Korucuk Mahallesi Toplu Konut Projesi'nde, 200 adet 2+1 tipi konut ve 93 adet 3+1 tipi toplam 293 adet konut için "Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası" noter huzurunda, 28 Ocak 2022 tarihinde saat 11:00’de gerçekleştirildi. Kura çekilişi, TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

TOKİ SAKARYA KORUCUK KONUT TESLİMLERİ NE ZAMAN?

Kura çekiminin ardından konut satın alma hakkı elde edememiş olan kişilerin başvuru bedelleri 1 Şubat 2022, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 21 Şubat 2022, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 09 Mart 2022 tarihlerinden itibaren başvuru sahiplerine iade edilecek.

Konutların teslim süresi, sözleşme tarihinden itibaren 36 ay. Konutların anahtar teslimi, idare tarafından belirlenecek ve ilan edilecek program dahilinde gerçekleştirilecek.

EN UCUZ TOKİ DAİRE FİYATLARI SAKARYA ADAPAZARI

İlgiyle takip edilen TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk projesinde en düşük konut bedeli 249 bin 765 lira, en yüksek konut bedeli ise 402 bin 92 lira olarak belirlendi.

1-1.jpg

TOKİ SAKARYA ADAPAZARI KORUCUK KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde, saat 11.00 itibarıyla başladı. Çekiliş sonuçlarını TOKİ YouTube hesabından izleyebilir ya da internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Noter huzurunda yapılan kura çekiliş sonuçlarını www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresi üzerinden, TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir.

Ayrıca e-Devlet üzerinden de Sakarya Adapazarı TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

SAKARYA KORUCUK 2022 KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ SATIŞ DUYURULARI

TOKİ İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI e-DEVLET

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN