TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2022 kura çekilişi ne zaman, sonuçları belli oldu mu?

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2022 kura çekilişi ne zaman, sonuçları belli oldu mu?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ Projesi'nde 372 adet 2+1 daire 58 adet 3+1 daire satışı için başvuruların sona ermesiyle birlikte Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olma umudu taşıyanlar kura sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı. TOKİ Konya Ardıçlı 2022 çekilişi başladı mı, ne zaman başlayacak gibi sorular araştırılıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Konya Ardıçlı için başvuru listesine adını yazdıran vatandaşlar, uygun fiyatlı kredi tutarları ödeyerek ev sahibi olma hayallerinin gerçekleşmesi için kuranın çekilmesini heyecanla bekledi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın girişimleri sonucunda Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Ardıçlı mahallesine inşa edilecek 460 konut için kura çekimi bugün yapıldı.

TOKİ KONYA ARDIÇLI KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN NASIL İZLENİR?

TOKİ KONYA ARDIÇLI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi için başvurular 3 Ocak-12 Ocak 2022 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası AŞ Konya İlindeki Şubeler ve e-Devlet üzerinden gerçekleşti.

Konya Selçuklu Ardıçlı 2-4-5 ve 6.Etaplar 430 Adet Konut Projesinde satışa sunulan konutların 'Konut Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kura çekilişi 20 Ocak 2022 tarihinde, saat 11:00’de TOKİ'nin sosyal medya platformlarındaki hesaplarından yapılan canlı yayınlar ile başladı.

TOKİ Ardıçlı birinci etabı geçtiğimiz yıl sonuna doğru teslim edildi. Teslimatlar yapılırken 2,3,4,5 ve 6. etaplarda da inşaatlar devam etti. İlk etapta 1000 kişi konut sahibi olurken, 2. Etapta 500’den fazla konutun yapımı sürerken diğer etaplarda da binlerce konut sahiplerinin olmayı bekliyor.

KONYA ARDIÇLI TOKİ SÖZLEŞME TARİHLERİ

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: Türkiye Halk Bankası A.Ş. (HALKBANK) Zafer Sanayi Sitesi /Konya

Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 01 Şubat 2022 - 25 Şubat 2022

Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 07 Mart 2022 - 18 Mart 2022

(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için.)

TOKİ KONYA ARDIÇLI KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

TOKİ Konya Ardıçlı kura çekilişi 20 Ocak 2022 tarihinde, saat 11.00 itibarıyla başladı. Çekiliş sonuçlarını TOKİ YouTube hesabından izleyebilir ya da internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Noter huzurunda yapılan kura çekiliş sonuçlarını internet adresi üzerinden, TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir.

Ayrıca e-Devlet üzerinden de Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN