TOKİ Kilis Polateli kura çekiliş sonuçları belli oldu mu? TOKİ kura sonuçları 2022

TOKİ Kilis Polateli kura çekiliş sonuçları belli oldu mu? TOKİ kura sonuçları 2022

TOKİ Kilis Polateli kura sonuçları www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinden ve e-Devlet portalından ilan edildi. Kilis Polateli TOKİ kura çekilişi isim listesi belli olurken, 2+1 ve 3+1 konutlar yeni sahiplerini buldu. İşte, TOKİ Kilis Polateli kura sonuçları sorgulama sayfası...

TOKİ konut projeleri, yurt genelinde sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan sosyal konut projeleri sayesinde binlerce vatandaş uygun ödeme koşullarıyla kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı yakalıyor. TOKİ başvuru ekranı ile konut projelerine başvurmak mümkün.

TOKİ KİLİS POLATELİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ KİLİS POLATELİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sosyal konut projesi kapsamında Kilis Polateli'nde tamamlanan apartman daireleri, 6 Ocak 2021 Perşembe günü yapılan kura çekimi ile yeni sahiplerini buldu.

Kilis Polateli TOKİ evleri projesi 2+1 nitelikli 57 adet ve 3+1 nitelikli 29 adet olmak üzere toplam 86 adet konut satışa sunulmuştu.

Noter huzurunda yapılan kura çekiliş sonuçlarını www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinde TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

KİLİS POLATELİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN