Toroğlu'ndan Bahçeli ve Kılıçdaroğlu anektodu: Ben hala geziyorum, bu ikisi hala kavga ediyor

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, SportBox isimli YouTube kanalında yaptığı konuşmada Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'yla aynı okulda okuduklarını söyleyerek okul yıllarına ilişkin anekdot anlattı. Toroğlu, okul yıllarında kendisinin hep gezdiğini iki liderin ise kavga ettiklerini belirtip, "Aradan 50 yıl geçti, ben hala geziyorum. Bu ikisi hala kavga ediyor." dedi.

Eski futbolcu, hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, SportBox isimli YouTube kanalına konuk oldu.

Toroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yle üniversite yıllarından tanıştıklarını söyledi.

"66-67 işte üniversite. Önce bir hukuka yazıldım, sonra siyasala, sonra dedim ki; 'Yürü git lan iktisatı bitir.' İktisat daha kolayıma geldi herhalde siyasal ile hukuka göre. Biz üniversitede Bahçeli, Kılıçdaroğlu filan beraberiz. Onlar hangi bölümde bilmiyorum ben kamu yönetimi bölümündeyim" diyen Toroğlu, şöyle devam etti:

"Bahçeli'yle ile 'merhabamız' daha fazla var. Kılıçdaroğlu'na karşıdan bakıyorum, Kılıçdaroğlu daha sessiz. Bahçeli daha böyle bir talebe işine falan giren bir adam. Sağ - sol kavgası var felaket, kanlı bıçaklı. Ben de Ankaragücü'nde oynuyorum o zaman. Araba aldım 56 Chevrolet. Üniversiteye geliyorum, kızları toplayıp toplayıp geliyorum. 'Ba bu ba bu' okula geliyorum kızlarla, bu ikisi kavga ediyor sağ - sol.

'BEN HALA GEZİYORUM, BU İKİSİ HALA KAVGA EDİYOR HOCAM'

Ya aradan 50 yıl geçti, ben hala geziyorum. İşte şimdi hanım manım var, gene böyle arkadaş grupları var 'ba bu ba bu.' Bu ikisi hala kavga ediyorlar hocam. Kardeşim gençler gelsin ya, açın gençlerin önünü ya."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN