TPAO personel alımlarını duyurdu! O tarihten sonra başvurular başlayacak: Toplamda 450 kişiyi bünyesine katacak...

TPAO personel alımlarını duyurdu! O tarihten sonra başvurular başlayacak: Toplamda 450 kişiyi bünyesine katacak...

Son zamanlarda sık sık duyurulan personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. TPAO tarafından bünyesine 450 personel alımı yapılacak. Duyurulan personel alım ilanı kapsamında petrol ve doğal gaz keşifleri sonucu artan arama ve üretim faaliyetlerine yönelik personel alımları yapılıyor. 450 kişilik alımlar hem lisans hem de ön lisans tarafından yapılacak. İşte tüm detaylar...

İŞ İMKANI, ARAYANLARIN AYAĞINA GELDİ

Personel alımlarında yaşanan yoğunluk ile bir ilan daha yayımlandı. TPAO tarafından kendi bünyesine alımlar yapılacak. Paylaşılan ilan ile birlikte bünyesine 450 kişilik bir alım yapılacağına dair açıklama geldi. Personel alımlarına dair araştırmaların hız kazanmasıyla birlikte vatandaşların merak sürüyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından gelen açıklama ile Merkez ve Taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 450 personel alımı yapılacağı açıklandı. Arama motorlarında sık sık araştırılan personel alım konusuna dair merak edilen sorular halen cevap bekliyor.

slider-2-scaled.jpg

TPAO BÜNYESİNE ALIMLAR BAŞLIYOR

Son zamanlarda sık sık duyurulan personel alımları güncellenmeye devam ediyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından paylaşılan ilan ile merkez ve taşra teşkilatına alımlar yapılacak.

Toplamda 450 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Paylaşılan ilan ile birlikte petrol ve doğal gaz keşifleri sonucunda yükseliş sağlayan arma ve üretim faaliyetleri nedeniyle yeni çalışma arkadaşlarını bünyesine katmayı hedefliyor.

sans-titre-5.jpg

BAŞVURU DETAYLARI VE ŞARTLARI

TPAO tarafından paylaşılan personel alım ilanı sonrasında vatandaşlar meraklı araştırmalara başladı. Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan gaz keşiflerine ihtiyaç olarak 450 kişiyi bünyesine katmayı hedefliyor. Yapılacak olan personel alımlarının 175'i lisans olurken, 275'i ise önlisans mezunları tarafından yapılarak toplamda 450 kişilik alım yapılacak.

TPAO personel alımlarına dair ilanlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından mayıs ayı sonu itibariyle paylaşılması bekleniyor. Personel alımlarına dair başvuruda bulunmak için İŞKUR İl / Şube müdürlükleri ya da www.iskur.gov.tr web sitesine giriş yapmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN