TTK'ya işçi alımı için tarihler netleşti! 2000 kişi iş sahibi olacak, başvuru İŞKUR'dan yapılıyor

TTK'ya işçi alımı için tarihler netleşti! 2000 kişi iş sahibi olacak, başvuru İŞKUR'dan yapılıyor

TTK üzerinde çalışmak üzere işçi alımları için başvuru tarihleri paylaşıldı. Toplamda bünyesine 2 bin kişinin alınacağı TTK başvuruları Türkiye İş Kurumu (TTK) üzerinden yapılacak. İl başkanı tarafından duyurulan başvuru tarihleri belirlendi. Peki, başvurular ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağalayan'dan iş imkanı arayanlara müjde geldi. TTK'de çalışmak üzere işçi alımları yapılacağını duyurdu. Bünyesine toplamda 2 bin TTK işçisi alınacağını belirterek başvuru tarihlerini paylaştı. O tarihten itibaren başvurular açılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Son zamanlarda artış gösteren işçi alımlarına bir yenisi daha eklendi. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağalayan tarafından işçi alımları paylaşıldı. TTK bünyesine yapılacak olan 2 bin kişilik işçi alımları için başvuru tarihleri paylaşıldı. Başvuru yapan kişilerin onaylanması halinde çalışmaya başlayacak. Başvuruların 25 Eylül 2023 tarihi ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacağının altını çizdi.

Başvurular Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden yapılacak. Konuya dair açıklamalarda bulunan Çağalayan detayları paylaştı. Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan TTK'ya 2 bin kişilik işçi alımlarının başvuru tarihlerini ve başvuru sürecini paylaştı. Yapılan başvurulara dair kura çekimlerinin ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleşeceğini açıkladı.

gmis-zam-teklifini-degerlendirdi-1562757241.jpg

TKK 2.000 İŞÇİ ALIMINA DAİR AÇIKLAMALAR

Başvuru tarihlerine ve sürecine dair detayları paylaşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağalayan açıklamalarında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize müjde olarak açıkladığı TTK'ya 2000 İşçi alımı başvuruları 25 - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında İş-Kur üzerinden yapılacaktır. Kura çekimi ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'ın katılımlarıyla gerçekleştirecektir" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN