Tüm adayların olduğu ilk anket geldi! Mansur Yavaş en yakın rakibine öyle bir fark attı ki...

Tüm adayların olduğu ilk anket geldi! Mansur Yavaş en yakın rakibine öyle bir fark attı ki...

Yerle seçimlere sayılı günler kala anket çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehir şehir açıklanan anket sonuçlarından sonra m adayların olduğu ilk anket de geldi. Mansur Yavaş’ın fark atması gündem oldu. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Önümüzdeki ayın sonunda tüm Türkiye sandık başına gidecekken şimdiden hangi bölgede kimlerin başarı elde edeceği merak konusu oldu. Bu kapsamda seçim anketleri yayımlanmaya devam ediyor. Son olarak tüm adayların olduğu ilk anket geldi. Anketteki oy oranları arasında Mansur Yavaş’ın attığı fark görenleri şaşırttı.

yeni-proje-31.jpg

AÇIK ARAN ÖNE GEÇTİ

Kontak Araştırma'nın Ankara'da gerçekleştirdiği anket sonuçlarına göre, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, %60,5 oy oranıyla açık ara önde görünüyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok ise %29,9 oy oranıyla ikinci sırada yer alıyor.

Kontak Araştırma'nın gerçekleştirdiği Ankara anketi sonuçlarına göre, mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, %60,5 oy oranıyla açık ara önde görünüyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok ise %29,9 oy oranıyla ikinci sırada yer alıyor. Anket sonuçları, Bartu Soral için %3,0, DEM Partisi adayı için %2,3 ve Cengiz Topel Yıldırım için %1,9 oy oranını gösteriyor. Bu sonuçlar, Ankara'daki seçmen tercihlerinin şu anki durumunu yansıtıyor ve Mansur Yavaş'ın popülerliğinin devam ettiğini gösteriyor. İnternet üzerinden yapılan aramalarda bu anket sonuçlarına dair doğrudan bir kaynak bulunamadı, ancak Kontak Araştırma'nın yaptığı anket, Ankara'daki politik eğilimler hakkında önemli ipuçları veriyor.

whatsapp-gorsel-2024-02-12-saat-20-09-58-6ed67701.jpg

ANKET SONUÇLARI:

  • Mansur Yavaş: %60,5
  • Turgut Altınok: %29,9
  • Bartu Soral: %3,0
  • DEM Partisi: %2,3
  • Cengiz Topel Yıldırım: %1,9
  • BTP adayı: %0,9
  • Suat Kılıç: %0.8

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN