Tüm Ankaralıları ilgilendiriyor! EGO açıkladı: Otobüs seferleri başladı! Yalnızca o saat aralığında kullanılacak

Tüm Ankaralıları ilgilendiriyor! EGO açıkladı: Otobüs seferleri başladı! Yalnızca o saat aralığında kullanılacak

Ankaralılar tarafından yakından takip edilen EGO seferleri hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Ankara'nın gelişmekte olan o bölgesine artık otobüsle gidebileceksiniz. Herkes o saat aralığında otobüsleri kullanabilecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Başkent Ankara Kalkınma Projesi'ne (BAKAP), ziyaretçilerini bekliyor. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda BAKAP ziyaretleri için otobüs seferlerinin başlatıldığı duyuruldu. Otobüsle o bölgeye ulaşım sağlamak isteyenler için sefer saatleri de tek tek açıklandı. İşte tüm detaylar…

EGO SEFER SAATLERİNİ AÇIKLADI

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Türkiye'nin en büyük tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) Gölbaşı yerleşkesinin ziyaret etmek isteyen vatandaşların ulaşım sağlamak için EGO otobüslerini kullanabileceği aktarıldı. BAKAP alanına gidecek olan hatlar şu şekildedir:

ego-sefer.jpg


150-1 Ulus- Konya Yolu-1.Bölge Yerleşkesi ve
150-2 1.Bölge Yerleşkesi-Konya Yolu-Ulus hat numaralı güzergâhlarımız BAKAP yerleşkesine giriş yapacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.
Yeni güzergahlar 23 Eylül 2023 cumartesi gününden itibaren geçerli olacak. Hafta içi saat 12.00'den 18.00'e kadar sefer düzenlenecek.
Araç güzergahları ile hareket saatleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar EGO CEP’TE uygulaması ve kuruluşun internet sitesinde (www.ego.gov.tr) üzerinden “Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi”nden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN