Tüm Ankara’ya Mansur Yavaş’tan acil uyarı! Pazar başlayacak Pazartesi devam edecek! Ekipler teyakkuzda

Tüm Ankara’ya Mansur Yavaş’tan acil uyarı! Pazar başlayacak Pazartesi devam edecek! Ekipler teyakkuzda

Tüm Ankaralılara pazar ve pazartesi uyarısı geldi. Pazar günü başlayıp Pazartesi günü de tüm Ankara'da etkisini gösterecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankaralıya acil uyarıda bulundu. Şiddetli olacak… İşte tüm detaylar…

Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat derken göremediğimiz soğuk havalar Mart ayında yüzünü gösterdi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte tüm Ankara'ya uyarı yapıldı. Başkan Mansur Yavaş “Pazar ve Pazartesi şiddetli” diyerek herkesi uyardı. İşte tüm detaylar…

TÜM ANKARA'YA ZİRAİ DON UYARISI

Mart ayı ile birlikte patır patır düşen hava sıcaklıkları kışlıkları yeniden gün yüzüne çıkardı. Meteorolojiden yapılan açıklama doğrultusunda pazar ve pazartesi günleri Ankara genelinde hafif yer yer orta şiddette don beklentisi olduğu belirtildi.

zirai-don.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan açıklama ile birlikte tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğu belirtildi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alındığı belirtilirken başta çiftçiler olmak üzere zirai faaliyetlerde vatandaşların tedbir alması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN