Tüm İstanbul’a müjde! Ekrem İmamoğlu “İstanbul dijitalleşiyor” dedi! Toplu taşıma da yeni dönem başladı

Tüm İstanbul’a müjde! Ekrem İmamoğlu “İstanbul dijitalleşiyor” dedi! Toplu taşıma da yeni dönem başladı

İstanbul'un en büyük çilesi ulaşımda yeni çözümler gelmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un kanayan yarasına yeni çözümleriyle geliyor. İstanbul artık daha dijital bir hale dönüşecek. İşte İstanbulluyu sevindiren gelişmeler…

İstanbul'da toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaş yeni bir döneme geçiş yapıyor. Teknoloji ile birlikte pek çok farklı alanda yenilikler hayatımıza dahil olurken İstanbul Büyükşehir Belediyesi, milyonların içine su serpecek yeniliklere imza atıyor. İşte İstanbulluyu sevindiren gelişmeler…

DİJİTAL ÇAĞ BAŞLIYOR

İstanbul'da şehri bir ucundan bir ucuna toplu taşıma ile arşınlayan milyonlar yeni bir döneme giriş yapıyor. Her alanda etkisini gösteren teknoloji ile birlikte ulaşımda da dijital Çağa giriş yapılıyor. İstanbulkart sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte gelişmeler aktarılmaya devam ediyor.

istanbulkart-1.jpg

Dijital İstanbul'un şehre yepyeni bir hava kattığı belirtirken toplu ulaşım altyapısında ve hizmetlerinde gerçekleştirilen dönüşümler ile birlikte halkın daha kolay bir ulaşım sağlaması amaçlanıyor.

istanbul-toplu-tasima-kart.jpg

EN ÇOK GENÇLER YARARLANIYOR

Dijital İstanbulkart kullanımları her geçen gün artış gösterirken sistemden en çok yararlananlar ise öğrenciler oluyor. Dijital kart kullanımının %48'ini öğrenciler oluştururken %3'lük kısmını öğretmenler oluşturmaktadır. Yaş grubu dağılımında ise dijital İstanbul kart kullanımının %42'si 18 ile 25 yaş aralığında olurken %29'u 26 ile 35 yaş aralığında görülmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN