Tüm Türkiye'yi vuracak! Kara delik diyerek uzmanlar tarih verdi, Antalya ve Adana'ya acil uyarı, ilk bu illeri yutacak

Tüm Türkiye'yi vuracak! Kara delik diyerek uzmanlar tarih verdi, Antalya ve Adana'ya acil uyarı, ilk bu illeri yutacak

Son dakika haberi... Kasım ayının ilk haftasında etkili olan sağanak yağışlar yerinin soğuk hava dalgasına bırakmış durumda. Ancak henüz beklenen yağışlar yurt genelinde etkisini göstermezken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman başlayacak? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Tüm Türkiye'yi vuracak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Kara delik diyerek' uyardı. Antalya ve Adana için acil uyarı yapıldı.

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye için kritik uyarılar gelmeye devam ediyor. Kasım ayında etkisini gösteren soğuk hava dalgası giderek etkisini artırırken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'İstanbul'a yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Tüm Türkiye'yi vuracak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'kara delik' diyerek uyardı. Antalya ve Adana için acil uyarı yapıldı. Bu illeri yutacak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz, Tekirdağ, Kırşehir ve Yozgat çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

tum-turkiyeyi-vuracak-kara-delik-diyerek-uzmanlar-tarih-verdi-antalya-ve-adanaya-acil-uyari-ilk-bu-illeri-yutacak.jpg

Hava sıcaklığının; Marmara ve Karadeniz'de hissedilir derecede azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

tum-turkiyeyi-vuracak-kara-delik-diyerek-uzmanlar-tarih-verdi-antalya-ve-adanaya-acil-uyari-ilk-bu-illeri-yutacak-1.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

ADANA VE ANTALYA İÇİN ACİL UYARI YAPILDI: KARA DELİK GİBİ YUTACAK!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, ülkemizde etkili olacak yağışlar için flaş bir uyarıda bulundu. Adana ve Antalya için acil kodlu uyarıda bulunan Kerem Ökten, şu ifadeleri kullandı:

"Dikkat! Önümüzdeki bir hafta içerisinde, beklediğimiz yağışlar arasında, hacıyatmaz gibi nereyi vuracağı belli olmayan bir kara delik var. Bir güncelleme Antalya, diğeri Adana demektedir. Bu aralar gözünüz kulağınız meteoroloji'de olmalı. Sadece beni takip etseniz de yeter..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN