Tunç Soyer’den Diyarbakır’a ziyaret

Tunç Soyer’den Diyarbakır’a ziyaret

CHP’de yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Diyarbakır’a gitti. Burada eski Amedspor Başkanı ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Selahattin Yıldırım ile bir araya gelen Soyer'in bir toplantı için kente gittiği belirtildi. Öte yandan Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden Soyer'le birlikte ziyaret ettiği avukat Tahir Elçi’nin vurulduğu Dört Ayaklı Minare'den fotoğrafını paylaştı.

CHP’nin yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Diyarbakır’a bir ziyarette bulundu.

Soyer, eski Amedspor Başkanı ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Selahattin Yıldırım’la birlikte avukat Tahir Elçi’nin vurulduğu Dört Ayaklı Minare ve Sur sokaklarını ziyaret etti.

X hesabından ziyarete dair bir fotoğraf paylaşan Yıldırım bir de şu notu düştü: “Bir toplantı programı için Amed’e gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Tunç Soyer ile birlikte #Tahirelçi nin vurulduğu Dört Ayaklı Minare ve Sur sokaklarındayız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN