Tuncer Bakırhan'dan İstanbul'da kent uzlaşısına ilişkin açıklama

Tuncer Bakırhan'dan İstanbul'da kent uzlaşısına ilişkin açıklama

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, CHP ile uzlaşı sağladıkları İstanbul Esenyurt’ta Ahmet Özer’in aday gösterilmesine ilişkin konuştu. Kent uzlaşısı çerçevesinde Esenyurt'un değerlendirildiğini belirten Bakırhan, iş birliği yapılacak yeni bir seçim bölgesinin şu an için olmadığını kaydetti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Meclis'teki grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP ile Esenyurt'ta kent uzlaşısına vardıklarını kaydeden Bakırhan, yeni bir gelişmenin olup olmayacağıyla ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

'YENİ BİR DURUM OLURSA ÖĞRENİRSİNİZ'

Bakırhan, "Yerel seçimler için Esenyurt dışında CHP ile anlaşılan başka yerler var mı?" sorusu üzerine, "Kent uzlaşısı çerçevesinde işbirliği yaptığımız yerleri arkadaşlarımız açıkladı. Yeni bir durum olursa akşam öğrenirsiniz. Ben de bilmiyorum" diye konuştu.

CHP'nin Esenyurt'tan aday gösterdiği Ahmet Özer'e ilişkin soruya da Bakırhan, "Kent uzlaşısı çerçevesinde Esenyurt değerlendirildi" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN