Türk Kızılay’da Temmuz alımları başladı! O şartları sağlayan iş başı yapıyor! Kızılay kadro dağılım detayları

Türk Kızılay’da Temmuz alımları başladı! O şartları sağlayan iş başı yapıyor! Kızılay kadro dağılım detayları

Temmuz ayı ile birlikte personel alımları da hızlı bir şekilde başladı. Türk Kızılayı Temmuz ayında yeni kadrolarını belirledi. Farklı pozisyonlarda yapılacak personel alımları için adaylardan Lisans mezunu olma şartı isteniyor. Kadro için belirlenen şartları sağlayan işbaşı yapacak. İşte personel alım detayları…

Türk Kızılayı, İnsan Kaynakları Asistan pozisyonu için personel alımı yapılacağını belirtti. Adaylardan istenen kriterler tek tek sıralanırken İngilizce bilme şartı, okuma yazma ve konuşma becerisinin önemi taşıdığı belirtildi. Bunun yanı sıra en az 2 yıl insan kaynakları özlük işlemleri tecrübesinin de bulunması isteniyor. İşte personel alım detayları…

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Türk Kızılay tarafından yayınlanan ilan metni kapsamında adaylardan istenen diğer kriterler şu şekildedir:

  • SAP HR modülü ve PDKS sistemini etkin kullanabilme yetisi,
  • Bordro süreçleri konusunda bilgi sahibi olma
  • İleri düzeyde Excel kullanma becerisi
  • Adayların raporlama ve takip yeteneğinin bulunması,
  • İletişim becerisinin güçlü olması,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilmesi ön koşulları aranmaktadır.

Türk Kızılay 156 yaşında

TÜRK KIZILAYI BAŞVURU SÜRECİ

Türk Kızılayı tarafından yayınlanan ilana başvuruda bulunacak adayların Kızılay'ın resmi kariyer sayfası üzerinden online olarak başvuru işlemlerini yapılabileceği belirtildi. Başvuru işlemleri için adayların öncelikle https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs adresini ziyaret etmesi ardından ilgili link üzerinden özgeçmişlerini oluşturarak gerekli bilgileri doldurup başvuru yapması istenmektedir.

Başvurular kapsamında adayların seyahat engelinin bulunmaması esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve aktif araç kullanabilme yeteneğinin bulunması şartları isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN