Türker İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu: Kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim

Türker İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu: Kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim

Türk sinemasının en önemli isimlerinden yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" paylaşımında bulundu.

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Türk sinemasının ünlü ismi Türker İnanoğlu hayatını kaybetmesinin ardından İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu, eşinin vefatı sonrası paylaşım yaptı.

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Bubikoğlu paylaşımında "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" dedi.

ESKİ EŞ FİLİZ AKIN DA PAYLAŞTI

İnanoğlu'nun eski eşi Filiz Akın ise paylaşımında "Uzun süredir hastalıklarla uğraşıyordu. Doktorları ve ailesinin bütün gayretine rağmen kurtarılamamış…
Hayatında pek çok şeyden de fazla sinemayı seven, gerçekten de son günlerine kadar üreten, önce yönetmen ve yapımcı daha sonra sadece prodüktör olarak devam eden son çınarı, oğlumun babasını kaybettik! Başta eşinin, çocukları Zeynep ve İlker’in, torunlarının ve tüm sinema camiasının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum… “Bay Sinema” maalesef yok artık…" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN