Türkiye bu olayla çalkalanıyor! Sinan Sardoğan'ın ifadesi akıllara durgunluk verdi! Meğer yıllar önce...

Türkiye bu olayla çalkalanıyor! Sinan Sardoğan'ın ifadesi akıllara durgunluk verdi! Meğer yıllar önce...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe’nin kaybolması baş şüphelilerinden olan Sinan Sardoğan ekran karşısına çıktıktan sonra birçok ihbar gelmişti. Sardoğan’ın 2018 yılında 12 yaşında bir erkek çocuğa cinsel istismardan tutuklanmıştı.

Ülkede günlerdir Arife Gökçe’nin Tokat’ta yaşadığı evden kaybolması haberini konuşuyor. Olayın baş şüphelisi olan Sardoğan, 2018’de bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanmıştı. İstismara uğrayan çocuğun ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde kendisini Osman olarak tanıtan Sardoğan’ın bakkallara şişe sattığını yardım etmemizi istedi daha sonra yakın bir yerde şişe olduğunu kendisiyle gelmesini söyledi. Kullanılmayan kötü durumda bir binaya götürdü. İfadelerinde bulundu.

sinan sardoğan

KİMSEYE SÖYLEME DİYE TEHDİT ETMİŞ

Firuzköy Mahallesi'nde 3 Ekim 2018'de o zamanlar 12 yaşında olan A.A. ile kardeşi M.A. kapılarının önünde oyun oynarken kendisini 'Osman' olarak tanıtan 30 ila 35 yaş aralığında yaklaşık 1.70 boylarında mavi renkli kot pantolonlu birisi gelmişti. Kişi çocukların ifadesine göre 'Şişe toplamaya yardım eder misiniz?' dedi. Bunun üzerine çocuklardan A.A. ile kullanılmayan karanlık bir binaya hamama benzer bir yere götürüp cinsel istismarda bulunduğu daha sonra kimseye söylememesi için çocuğu tehdit etmiş.

O KİŞİYİ TELEVİZYONDA GÖRDÜ

Çocuk ve ailelerinin şikâyeti sonrasında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlattığı soruşturmada şüpheli şahsın kimliği tespit edilememişti. Sinan Sardoğan’ın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkması ile birlikte cinsel tacize uğrayan çocuk Sardoğan’ı tanıdı daha sonra yapmış olduğu ihbar sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri Sardoğan’ı tutukladılar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN