Türkiye için tarih resmen açıklandı! Herkesi heyecanlandıracak... Canavar gibi geliyor

Türkiye için tarih resmen açıklandı! Herkesi heyecanlandıracak... Canavar gibi geliyor

Türkiye, son günlerde yaşanan serinlemeye rağmen sıcak havaların etkisini yitirmeyecek gibi görünüyor. Ancak, meteoroloji uzmanlarının son değerlendirmeleri kış mevsimi için bazı sürprizleri işaret ediyor...

Eylül ayının başlangıcıyla birlikte birçok bölgede hava sıcaklıklarının düşmesi, vatandaşları sonbaharın erken geldiği düşüncesine itti. Ancak yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Çarşamba gününden itibaren Türkiye'nin dört bir yanında sıcak havaların etkisi yeniden hissedilecek.

KIŞ MEVSİMİ İÇİN UYARI: SİBİRYA'DAN GELEN SOĞUK CANAVAR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kış mevsimi hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Avrupa modeli Türkiye için Ocak ve Şubat aylarına soğuk ve yağışlı havalar vermiş. Özellikle Şubat ayına Sibirya'dan gelen bir soğuk canavar vermiş." ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, Türkiye'nin özellikle Şubat ayında oldukça soğuk ve yağışlı bir hava dalgasıyla karşılaşabileceğini gösteriyor. Ökten'in "soğuk canavar" olarak nitelendirdiği bu hava dalgasnın etkisi altında kalan bölgelerde hayatı olumsuz etkileyebileceği düşünülüyor.

1-002.jpg

"HEYECANLI BİR KIŞ BİZİ BEKLİYOR"

Ökten'in sosyal medya paylaşımının sonunda yer alan "Heyecanlı bir Kış bizi bekliyor..." cümlesi, kış mevsiminin hem yağışlı hem de soğuk geçebileceğini işaret ediyor. Vatandaşların bu bilgi doğrultusunda kışa hazırlıklı girmesi öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN