Türkiye'den bugünden itibaren uğurluyoruz. Arkasından el sallayın, bu güzel oldu

Türkiye'den bugünden itibaren uğurluyoruz. Arkasından el sallayın, bu güzel oldu

Son dakika: 3 Nisan 2024 Çarşamba günü için hava durumu tahmini sorgulanmaya devam ediliyor. Mart ayı ile birlikte etkili olan sıcak hava dalgası Nisan ayında yerini soğuk havalara bıraktı. Vatandaşlar 'Yağışlar gelecek mi? İstanbul'da yağış bekleniyor mu?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye'den bugünden itibaren uğurluyoruz. Arkasından el sallayın, beklenen güneşli havalar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 Nisan 2024 Çarşamba gününe ait güncel hava durumu raporunu yayımladı. 'Bugün hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularına yanıt veren Meteoroloji'ye göre yurt genelinde güneşli hava hakim olacak. Havalar giderek daha da ısınacağı ön görülüyor. Türkiye'den bugünden itibaren uğurluyoruz. Arkasından el sallayın, beklenen sıcaklıklar geliyor. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Sinop, Rize ve Artvin çevreleri ile Samsun'un batı ilçeleri ve Trabzon'un doğusunun aralıklı sağanak yağışlı, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

yeni-proje-2024-04-03t101106-594.jpg

Marmara ve Ege'de hafif toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunduğu aktarıldı.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığının, batı ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise, genellikle güney ve doğu, zamanla yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması için uyarı yapıldı.

5 GÜNLÜK HARİTALI GÜNCEL HAVA DURUMU

3 NİSAN 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png

4 NİSAN 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png

5 NİSAN 2024 CUMA GÜNÜ

h3.png

6 NİSAN 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png

7 NİSAN 2024 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN