Türkiye’nin 66 yıllık dev gıda firma iflas etti! Mutfaklarımızın vazgeçilmeziydi

Türkiye’nin 66 yıllık dev gıda firma iflas etti! Mutfaklarımızın vazgeçilmeziydi

İzmir’in Tire bölgesinde kurulu ve 66 yıl boyunca faaliyet gösteren Tamtad Konserve şirketi, ekonomik zorluklar sebebiyle iflasını açıkladı.

İz Gazete’nin haberine göre; Başlangıçta sebze konserveleri üreterek işe koyulan ve zamanla üretim yelpazesini genişleterek 30 farklı ülkeye ihracat yapan firma, 150’den fazla ürünle uluslararası pazarlarda yer almıştı. Ancak yaşanan ekonomik kriz, şirketin sonunu getirdi.

img-3141-001.jpeg

İzmir’de faaliyet gösteren Tamtad Konservecilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas kararı, Tire İcra Dairesi tarafından kamuoyuna ilan edildi. İflasla ilgili süreçte, alacaklıların ve hak sahiplerinin bir ay içinde alacaklarını beyan etmeleri gerektiği bildirildi. İflasla ilgili ilk alacaklılar toplantısının 27 Mart 2024 tarihinde Tire Adliyesi’nde yapılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN