KPSS 55 puanı olan Ankara'dan ev baksın! O kurumdan yeni alım ilanı: Başvuru için son fırsat kaçmaz

KPSS 55 puanı olan Ankara'dan ev baksın! O kurumdan yeni alım ilanı: Başvuru için son fırsat kaçmaz

Lise mezunları için yeni iş fırsatı Ankara’dan geldi. O kurum KPSS’den 55 puan alanlar için yeni fırsatı duyururken, alımlarla ilgili detaylar da belli oldu. İşte, lise mezunları için doğan o yeni iş fırsatının detayları…

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, en az lise mezunu olanları KPSS 55 puan şartıyla işe alacak. Paylaşılan yeni ilan sonrasında başvuru detayları da merak konusu oldu. Peki, başvuru şartları nelerdir? Kaç personel alınacak? İşte merak edilen o soruların yanıtı…

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adaylardan; 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Adayların 2022 KPSS’den en az 55 puan alması tüm unvanlar için gereklidir. Başvurularda ayrıca adayların herhangi KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması ile güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması olumlu olması ile 35 yaşını bitirmemiş olması şartları aranıyor.

ankara-muzik-ve-guzel-sanatlar-universitesi-isci-alimi-1.jpg

ALIM YAPILACAK KADRO VE NİTELİKLER

  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı 1 kadro için adayların “Erkek” Lise ve dengi mezunu olmak şartı bulunuyor.
  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı 2 kadro için adayların “Kadın” Lise ve dengi mezunu olmak şartı bulunuyor.
  • Büro Personeli alımı 1 kadro için adayların “Kadın/Erkek” İşletme, Muhasebe, İktisat, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak şartı bulunuyor.
  • Büro Personeli alımı 1 kadro için adayların “Kadın/Erkek” Adalet önlisans programından mezun olmak şartı bulunuyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne yapılacak alımlar için başvurular 29 Mart 2024 tarihi de dahil olacak şekilde, üniversiteye ait resmi web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN