Türkiye'nin en zehirli yılanı! Gördüğünüz yerde kaçın, tek ısırığıyla saniyeler içerisinde öldürüyor: O ilimizde istila başladı

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Gördüğünüz yerde kaçın, tek ısırığıyla saniyeler içerisinde öldürüyor: O ilimizde istila başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar dehşet saçmaya devam ediyor. Zaman zaman insan yaşamına dahil olan yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Gördüğünüz gibi kaçın. Tek ısırığıyla saniyeler içerisinde öldürüyor. Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar uykularından uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Dev yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız. Zehri ile saniyeler içerisinde öldürüyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

fggfgf-83.jpg

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Ülkemizde sıklıkla görülen yılan türlerine bir yenisi daha eklendi. Elazığ'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Gördüğünüz gibi kaçın.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla arttı. Ülkemizde de görülen yılan türlerinin en tehlikesi olan şeritli engerek yılanı Elazığ'da görüntülendi. Görenlerin ağzı açık kaldı. Tek ısırığıyla saniyeler içerisinde öldürüyor.

gfgffg-22.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Şeritli engerek yılanı Elazığ'da bulunan 3 milyon yıllık kanyonda ortaya çıktı. Çekilen görüntüler herkesi şaşırtırken bölgede incelemeler başlatıldı. Yılanı görenler herhangi bir müdahale etmezken uzmanlar bölge halkını uyardı. Yılan saldırılarına karşı dikkatli olun. O ilimizde istila başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN